Tarieven

Vergunningsadvies.nl werkt met een jong en ervaren team van bouwkundig specialisten, juridisch adviseurs en architecten. Onze adviseurs hebben ervaring in tientallen gemeenten in Nederland en met honderden verschillende vergunningstrajecten. Door onze brede ervaring werken wij in vergelijking met bijvoorbeeld conventionele architectenbureaus efficiënter. Deze efficiëntie vertaalt zich in scherpe en duidelijke tarieven.

Gezien de grote verschillen in tijd die gaan zitten in het uitwerken van de noodzakelijke tekeningen rapportages voor een vergunningstraject maken wij altijd een offerte op maat. Voor enkelvoudig bouwkundig advies, bijvoorbeeld het opstellen van een sloopveiligheidsplan zijn de kosten bijvoorbeeld een paar honderd euro. Mocht u echter hulp willen bij bijvoorbeeld splitsingstraject van een groot pand waarbij meerdere vergunningen vereist zijn dan moet u eerder denken aan enkele duizenden euro’s.

In onze offertes worden de verschillende werkzaamheden duidelijk voor u uiteengezet. Hiermee hopen wij u een transparant en realistisch aanbod te kunnen doen. Neem contact op of bel gerust voor een vrijblijvende offerte. Op al onze werkzaamheden, offertes en uitlatingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Start vandaag!

Direct weten of u een vergunning nodig heeft en
hiervoor in aanmerking komt? Doe de
vergunningcheck

Vergunningcheck